luni, 14 noiembrie 2011

Salata de crenvusti

Salata crenvusti reteta
3 perechi crenvusti, 150g maioneza subtiata cu vin in loc de apa, 1 castravete mic, tarhon. Se fierb crenvusti in apa clocotita 5-6 minute, avand grija sa nu plesneasca. Se scurg de apa, se curata de membrana, se taie bucati mici de 2 cm. Se aseaza in salatiera calzi si in momentul serviri la masa se adauga maioneza subtiata  cu 2-3 linguri vin, castravetele taiat felii si tarhon tocat.

Castravetele poate fii inlocuit cu porumb sau mazare la conserva.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu