duminică, 13 noiembrie 2011

Salata de vitel

Circa 1/4 resturi de friptura sau carne fiarte de vitel, se taie cubulete.
Pentru sos: 2 galbenusuri, 3 linguri untdelemn, 1 lingurita cu varf faina, 1 lingurita mustar, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingurita rasa sare.
Seamesteca toate componentel sosului si se subtiaza cu 1/2l, lapte. Se bate cu telul 10 minute deasupra unui vas cu apa clocotita. Cand se ia de pe foc se pune pentru aroma, patrunjel, marar, cerapa verde tocata marunt.
Se amesteca cu carnea si se serveste calda sau rece.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu