duminică, 11 decembrie 2011

Tocana de oaie

Reteta tocana de oaie

Tocana de oaie - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Tocanita de oaie

Ingrediente: 1/2 kg de carne de oaie, 2 cepe mari, 5-6 linguri untdelemn, boia,3 ardei grasi, 1/4 kg cartofi, 1/4 kg rosii, sare, piper.

Preparare tocana de oaie

Carnea slaba din pulpa se taie bucati si se opareste, (dupa dorinta). Se inabuse cu ceapa tocata marunt, care se clateste in untdelemn 2 minute cu un varf de lingurita boia sau pasta de ardei. SE fierbe cu capac, adaugand cate putina apa, pana este bine fiarta. Cand este bine fiarta se pune ardeiul taiat ca fideaua, si cartofii sferturi mici. Se lasa sa fiarba in sosul carnii si dupa 10 minute se pun rosiile taiate sferturi (curatate de pielita), un varf de cutit piper, patrunjel, marar si sare daca mai este nevoie. Se da la cuptor 15 minute, apoi se serveste fierbinte.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu