marți, 17 ianuarie 2012

Ostropel de pui cu mamaliga


Reteta ostropel de pui cu mamaliga :
• 1 morcov
• 1 ceapã
• 100 g unturã
• 1 cãpãþânã usturoi
• 1 lingurã fãinã
• sare, oþet
• verdeaþã: mãrar, pãtrunjel
• 800 ml supã de carne
• 1 pui ( de aprox 1 kg )
Se grijeste pãsãrica, se taie bucãti
Se încinge untura si se rumenesc bucãtile de pui
Se toacã morcovul si ceapa Se încãlzeste supa de carne
Se scoate carnea, se pune într-o cratitã
În untura rãmasã se cãleste putin fãina, se adaugã si morcovul
Se stinge cu supã fierbinte de carne; sã fiarbã înãbusit 15 minute

Se serveste cu mamaliga si un pahar cu vin rosu sec.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu