1/4 kg zarzavat (morcov, patrunjel, ceapa) 1 frunza telina, 1 lingura rasa chimen, 2 linguri de ulei, boia, sare, 20 g faina.
O lingura cu varf faina se rumeneste fara grasime, amestecand mereu, sa nu se arda, pana devine maro-deschis. Se trage apoi la o parte, se pune uleiul, chimenul, se lasa 2 min sa se incalzeasca la caldura oalei, se pune apoi un varf de boia si se stinge imediat cu 2 litri supa in care a fiert inainte zarzavatul. Se lasa sa dea cateva clocote, se potriveste de sare, si se serveste cu crutoane de paine prajita si taiata cubulete. Crutoanele se servesc in farfurie la masa, altfel se prea umfla.
joi, 19 ianuarie 2012
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu