sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Raita de cartofi

2 cesti de iaurt, 2-3 cartofi fierti, 1/2 lingurita de praf de chimen prajit, sare, praf de ardei picant rosu, foi de coriandri taiate fin, 1-2 ardei picanti verzi tocati (facultativ).
Sfat: daca doriti un gust mai bogat frigeti cartofii in ulei pana la aurire.
Taiati cartofii in bucatele mici. Amestecati iaurtul cu apa pana cand devine moale. Adaugati sarea, praful de ardei iute, ardeii verzi, sarea si praful de chimen si amestecati bine. Acum adaugati cartofii. Garnisiti cu coriandru.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu