sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Salata de fasole cu ochi

Salata de fasole cu ochi este un preparat ce apartine bucatariei indiene.

Ingrediente necesare pentru prepararea salatei de fasole cu ochi:
175 g de fasole cu ochi, 1 rosie taiata fin, 1 ceapa taiata fin, 1 ardei tocat fin, 1 castravete taiat fin, 1 ardei iute taiat fin, 1 lingura de coriandru tocat, cateva foi de salata. Condimente: 1 lingura de suc de lamaie, 1/2 lingurita de zahar, 1 lingura de ulei, sare.

Fierbeti fasolea pana la coacere. Strecurati. Adaugati rosia, ceapa, ardeiul, castravetele si ardeii iuti verzi. Turnati condimentul pe salata. Lasati sa se raceasca. Asezati salata pe un pat de foi de salata. Presarati cu foi de coriandru. Serviti rece.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu