sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Raita de ceapa (Salata de iaurt, ceapa taiata fin si ardeiasi verzi)

2 cesti de iaurt, 1ceapa taiata fin, cateva foi de coriandru, cateva foi de menta, 2 ardei verzi taiati marunt, 1 lingurita de sofran, o lingurita de seminte de chimen prajite si macinate, o lingurita de seminte de mustar, praf de ardei iute si sare cum va place.

Puneti ceapa in apa 15 minute, strecurati si puneti de-o parte. Amestecati iaurtul cu 2 linguri de apa si condimentul si bateti pana cand este totul foarte spumos. Incorporati restul ingredientelor in afara de frunzele de coriandru taiate. Serviti garnisind cu foile de coriandru.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu