sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Salata de grau si paneer

Paneer [pah-NEER]

Este o branza proaspata, asemanatoare branzei de uns pe paine. Este facuta din lapte integral de vaca sau bivolita cu suc de lamaie sau cu zerul unei productii precedente. Acesta branza este presata pana cand consistenta sa devine solida. Panirul care este taiat felii este folosit in toata India in multe retete inclusiv Dal, salate si legume, este un izvor de proteine in multe diete vegetariene.

1 ceasca se seminte de grau dulce, 1 ceasca de paneer cubulete, 1 ceapa tocata, 2 ardei verzi taiati fin, 1/4 lingurita de praf de cucurma, 1/2 lingurita de zahar, 2 linguri de coriandru tocat, 2 linguri de ulei, sare.

Incalziti uleiul si coaceti ceapa si ardeii verzi. Adaugati graul dulce, paneerul, turmericul si apa. Incalziti pana cand graul este copt, apoi adaugati coriandrul. Luati de pe foc si tineti de-o parte. Serviti cald.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu