duminică, 9 decembrie 2012

Bezele cu ciocolata si alune

Bezele cu ciocolata si alune - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
albus (4), zahar pudra (250 g), alune (250 g), ciocolata amruie, scortisoara pisata (1 virf de cutit).


Mod de preparare:
Albusul se bate spuma. Se adauga zaharul batind in continuare pina cind se intareste spuma. Se adauga apoi alunele date prin masina, ciocolata topita pe aburi si scortisoara, amestecind usor. Se pun bezelele pe o tava presarata cu faina si se coc la foc mic. Se scot din tava numai dupa ce s-au racit.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu