duminică, 9 decembrie 2012

Baghete cu nuci

Baghete cu nuci - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

• Aluatul:
• 1 ou intreg,
• 1galbenus,
• 100 g nuci,
• 1 lingura rom sau zeama lamiie,
• 280 g zahar pudra

Glazura:
• 1 albus,
• 140 g zahar pudra,
• 1 lingura zeama lamiie
Prearare:
Un ou intreg, un galbenus si o lingura de rom se freaca timp de 10 minute. Nucile se dau la cuptor sa devina crocante 10 minute, se curata de coji si se trec prin masina de nuci. Se amesteca nucile cu compozitia de ou si se framinta sa devina ca o pasta. Compozitia se pune pe o foaie de celofan in tava, se da forma de dreptunghi presind cu mina. Foaia de compozitie se taie baghete cu cutitul trecut prin faina. Pentru glazura se bate albusul spuma, se adauga zaharul, zeama de lamiie, se amesteca bine pina se formeaza o crema care se toarna de-a lungul si de-a latul baghetelor. Tava se baga la cuptor pentru 30 minute. Se lasa sa se usuce pe un platou.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu