luni, 10 decembrie 2012

Biscuiti de ciocolata

Biscuiti de ciocolata - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
margarina (125 g), zahar pudra (175 g), faina (280 g), oua (1), bicarbonat (1 virf de cutit), lapte (4 linguri), ciocolata amruie, sare (1 virf de cutit).


Mod de preparare:
Se freaca margarina cu zaharul. Cind compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in citeva picaturi de otet, laptele si ciocolata topita intii pe aburi sau cacaua amestecata cu citeva lingurite de lapte clocotit, atit cit sa se obtina o pasta groasa. Faina se adauga la sfirsit. Se framinta coca si se da la rece pina cind se intareste. Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se intind din nou si se taie la fel. Se aseaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu