Chec cu caise si migdale - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Cantitate compozitie pandispan:• 175 g migdale macinate,
• 100 g caise uscate, taiate bucati
• Ornare:
• 150 g brinza dulce vanilata
• 1 conserva de 400 g caise jumatati , scurse si taiate felii subtiri
Se incinge cuptorul la 170 grade. Se unge o forma rotunda de 23 cm diametru. Se tapeteaza cu hirtie. Se face checul: inainte de a ingloba albusurile in compozitie, amestecati usorganizati in ea migdale pisate si caise uscate. Incorporati albusurile. Turnati compozitia in forma si nivelati. Coaceti in centrul cuptorului 1 1/2 ora pana devine ferma la atingere . Ornarea: puneti cu lingura branza dulce deasupra si aranjati felii de caise in cercuri concentrice. Puteti obtine brinza dulce vanilata adaugand citeva picaturi de esenta de vanilie si 1 lingura zahar tos in branza proaspata. amestecati bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu