luni, 10 decembrie 2012

Chec cu caise si migdale

Chec cu caise si migdale - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Cantitate compozitie pandispan:
• 175 g migdale macinate,
• 100 g caise uscate, taiate bucati

• Ornare:
• 150 g brinza dulce vanilata
• 1 conserva de 400 g caise jumatati , scurse si taiate felii subtiri
Se incinge cuptorul la 170 grade. Se unge o forma rotunda de 23 cm diametru. Se tapeteaza cu hirtie. Se face checul: inainte de a ingloba albusurile in compozitie, amestecati usorganizati in ea migdale pisate si caise uscate. Incorporati albusurile. Turnati compozitia in forma si nivelati. Coaceti in centrul cuptorului 1 1/2 ora pana devine ferma la atingere . Ornarea: puneti cu lingura branza dulce deasupra si aranjati felii de caise in cercuri concentrice. Puteti obtine brinza dulce vanilata adaugand citeva picaturi de esenta de vanilie si 1 lingura zahar tos in branza proaspata. amestecati bine.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu