luni, 10 decembrie 2012

Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
oua (8), zahar pudra (250 gr), faina (4 linguri pline), nuci (120 g, taiate cu cutitul), ciocolata topita pe aburi(60 g), zahar vanilat (1 pachet).

Mod de preparare:
Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Se pudreaza cu zahar.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu