duminică, 9 decembrie 2012

Chec din zahar ars

Chec din zahar ars - reteta prajitura, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
300 g zahar pudra, 1 ou, 1 lingura ulei, 2 g bicarbonat, esenta de rom, vanilie, 400 g faina

Mod de preparare:
Se arde 100 g zahar si se stinge cu jumatate de pahar de apa apoi se lasa sa se raceasca. Se toarna faina intr-un castron, se pun zaharul ars, oul, uleiul, bicarbonatul, vanilia si resul de zahar. Se bat energic cu un tel . Se unge o forma cu unt si se coace la foc potrivit.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu