duminică, 9 decembrie 2012

Parjoale de cartofi cu branza

Parjoale de cartofi cu branza - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
600 g cartofi, 250 g branza, 150 g faina, 3 oua, 100 g pesmet, sare.

Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand s-au racit se trec impreuna cu branza prin masina de tocat. Se adauga faina, ouale si sarea. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale, carora li se da o forma ovala turtita. Se trec prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu