duminică, 9 decembrie 2012

Creme brulle cu coacaze rosii

Ingrediente (10 portii):
zahar 250 g, zahar brun 100 g, galbenus de ou (10 buc.) 200 g, baton de vanilie 1 buc, smântâna lichida 500 ml, lapte 500 ml, coacaze rosii 250 g,menta proaspata 2 g.

Mod de preparare:
Amestecam laptele si smântâna lichida într-un bol si se pune pe foc cu batonul de vanilie.
Separat amestecam galbenusurile cu zaharul.
Când compozitia începe sa fiarba se adauga peste galbenusuri si se continua fierberea pâna ce compozitia se îngroasa.
Turnam în boluri, asezam coacazele deasupra si se baga la cuptor la 90ºC timp de o ora.
Dupa coacere se caramelizeaza pe toata suprafata cu zahar brun. Ornam cu fructe proaspete.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu