duminică, 9 decembrie 2012

Tuille cu portocale


Ingrediente (1 portie):
unt 10 g, zahar pudra 10 g, suc de portocale 10 ml, faina 8 g, zahar 10 g

Mod de preparare:
Se alifiaza untul, adaugam restul de ingrediente pâna se obtine o compozitie omogena de consistenta unui aluat moale.
Aluatul se întinde pe foaie de silicon (sau hârtie pergament), în forma rotunda cu diametrul de 10 cm.
Se coace la 180ºC, timp de 3-5 minute pâna se coloreaza. Se pot servi ca atare sau decor pe torturi si prajituri.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu