duminică, 9 decembrie 2012

Sarmale de post

Sarmale de post - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente necesare pentru sarmale de post:
1 pahar orez, 3 cepe mari, un morcov, verdeata tocata, 3-4 linguri bulion, o varza mare murata, 100 g stafide, 100 g nuca, sare, piper.


Mod de preparare:
Ceapa tocata se prajeste in ulei pina devine galbena nu se caleste , apoi se adauga morcovul ras, si orezul ales si spalat. Se adauga 1-2 linguri bulion, 2-3 linguri apa, sare si piper. Se amesteca bine pina scade, se adauga dupa ce s-a racit nuca tocata, stafidele care au fost inainte tinute intr-un pahar de apa rece si verdeata tocata. Se fac ruleaza sarmalele se pun intr-o oala, se adauga restul de bulion si un pahar de apa si se dau la cuptor 30-45 min.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu