Sarmale de post - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Ingrediente necesare pentru sarmale de post:1 pahar orez, 3 cepe mari, un morcov, verdeata tocata, 3-4 linguri bulion, o varza mare murata, 100 g stafide, 100 g nuca, sare, piper.
Mod de preparare:
Ceapa tocata se prajeste in ulei pina devine galbena nu se caleste , apoi se adauga morcovul ras, si orezul ales si spalat. Se adauga 1-2 linguri bulion, 2-3 linguri apa, sare si piper. Se amesteca bine pina scade, se adauga dupa ce s-a racit nuca tocata, stafidele care au fost inainte tinute intr-un pahar de apa rece si verdeata tocata. Se fac ruleaza sarmalele se pun intr-o oala, se adauga restul de bulion si un pahar de apa si se dau la cuptor 30-45 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu