Lebarvusti - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Levãrvusti: se preparã din ficat fiert în clocot la foc mic, nu prea mult, ca sã nu fie tare, împreunã cu carnea luatã de pe gât. Pentru fiecare kg de carne (ficat, slanina) se caleste o ceapa mare sau 2 mai mici. Dupã ce s-au rãcit în zeama lor, se scurg, se dau de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa calita, se freacã tocãtura pânã devine ca o pastã, se adaugã bucãtele de slãninã fiartã putin, sare, piper, 2-3 linguri de zeamã de carne, se umple intestinul gros, se înteapã, se fierbe. Se lasã la rãcit, se scurge, se lasã la vânt. Se consumã proaspãt.
vineri, 15 martie 2013
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu