vineri, 15 martie 2013

Sunca cu saramura calda

Sunca cu saramura calda - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Sunca cu saramurã caldã: se freacã bine suncile mari cu un amestec de 500 gr. sare, 10 gr. silitrã, 1 lingurã piper pisat, boia de ardei, 3-4 cãtei de usturoi pisati, totul se pune într-un vas mare. Dupã 3 zile se scurge zeama, se adaugã 3 l. de apã, se fierbe în câteva clocote. Fierbinte se toarnã peste suncã. Din 2 în 2 zile, timp de 8 zile, se repetã operatia, adicã se scurge zeama, se fierbe. La sfârsit se scot suncile, se lasã la vânt, se afumã.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu