250 gr de jumari, 1 ceapa, 1 fir de usturoi verde sau 3 catei de usturoi, 2 oua fierte tari, 1 lingura mustar, sare, piper, boia si cimru.
Pasta de jumari: se trec jumarile prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, usturoiul (de preferinta verzi), ouale fierte tari, putina paine. Aluatul se amesteca bine cu putin mustar, se pune sare, piper, boia dulce, cimbru, dupa gust, se pastreaza la rece in borcan acoperit.
Termeni de cautare:
- pasta de jumari
- pasta de jumari de porc
- pasta jumari
- cum se face pasta de jumari
- pasta din jumeri
- preparare pasta jumari
- jumari de porc pasta
- reteta pasta de jumari
- retete pasta de jumari
- pateu de casa reteta cu jumeri
- pate de porc de casă
- pateu din jumeri
- pasta de jumari cu ceapa
- pasta de jumari cu usturoi
cand o sa tai porcul o sa fac pasta de jumari dupa reteta asta
RăspundețiȘtergereLasati pasta sa stea 1 - 2 zile la rece. Am facut un castron de jumeri cu 2 oua , 2 cepe mici, 3 catei de usturoi, piper alb, boia, cateva picaturi de zeama de lamaie si am potrivito la gust cu vegeta.
RăspundețiȘtergereAm facut reteta asta si anul trecut. Astept sa tai porcul sambata viitoare.
RăspundețiȘtergere