marți, 30 iulie 2013

Ceafa de porc cu legume

Ceafa de porc cu legume - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Reteta ceafa de porc cu legume
Ingrediente (4 Porţii):
100 g mazăre boabe
100 g teci mange-tout
50 g muguri de soia
2 morcovi
1 ardei gras
1 lămâie
4 bucăți ceafă
ulei de măsline
sare
piper

Cum se prepara ceafa de porc cu legume:
  • Se pune la fiert apă cu sare. Când clocotește se pun morcovii curățați, mazărea și tecile de mange-tout. Se fierb 15 minute. Se scot pe o strecurătoare. Morcovii se taie cubulețe.
  • Se încing 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și se pun ardeiul tocat cuburi, legumele fierte și mugurii de soia. Se prăjesc 2, 3 minute, se stropesc cu suc de lămâie și se presară cu sare și piper.
  • Ceafa de porc se unge cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frige pe grătarul bine încins. Se poate prepara și prin prăjire.
  • Se montează farfuriile aranjându-se o bucată de ceafă și garnitură de legume.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu: