Ingrediente (4 Porţii):
100 g mazăre boabe
100 g teci mange-tout
50 g muguri de soia
2 morcovi
1 ardei gras
1 lămâie
4 bucăți ceafă
ulei de măsline
sare
piper
Cum se prepara ceafa de porc cu legume:
- Se pune la fiert apă cu sare. Când clocotește se pun morcovii curățați, mazărea și tecile de mange-tout. Se fierb 15 minute. Se scot pe o strecurătoare. Morcovii se taie cubulețe.
- Se încing 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și se pun ardeiul tocat cuburi, legumele fierte și mugurii de soia. Se prăjesc 2, 3 minute, se stropesc cu suc de lămâie și se presară cu sare și piper.
- Ceafa de porc se unge cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frige pe grătarul bine încins. Se poate prepara și prin prăjire.
- Se montează farfuriile aranjându-se o bucată de ceafă și garnitură de legume.
Amai preparat cineva aceasata reteta de ceafa de porc cu legume?
RăspundețiȘtergere