miercuri, 28 august 2013

Ciorba cu carnati

Ciorba cu carnati - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente pt 8 porţii de ciorba cu carnati:
Reteta ciorba cu carnati
400 g smantana
2 carnati de casa
2 cepe
1 ardei gras
2 radacini de patrunjel
1 ou
sare, piper, verdeaţă, oţet


Mod de preparare:
Carnatii de casa se taie rondele si se pun intr-o tigaie de teflon fara ulei, la foc mediu. Se lasa sa se rumeneasca, amestecând din cand în cand ca sa nu se arda.
Intr-o oala se pun la fiert în apa cu sare legumele spalate, curatate si tocate marunt. Cand legumele sunt fierte, se adauga carnatii bine rumeniti si se lasa sa fiarba 10 minute.
Se bate oul într-un vas, se adauga smantana, sare si piper si se amesteca bine. Peste compozitie se toarna 3 polonice de supa fierbinte, rand pe rand, amestecand bine de fiecare data, pentru a nu se strica oul.
Se ia ciorba de pe foc, se pune compozitia de ou si smantana, se amesteca si se adauga verdeata tocata marunt. Se acreste cu otet, dupa gust. Se serveste calda, cu ardei iuti în otet.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu: