Supa de rosii cu fidea - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Ingrdiente pentru 4 portii de supa de rosii cu fidea:
1/2 kg rosii
1 morcov
1 ceapa
1 ardei gras
fidea
sare
patrunjel
Mod de preparare:
Se fierb rosiile 5-6 minute. Se decojesc si se paseaza în blender.
Se curăta legumele si se toaca marunt. Se pun la fiert în 1/2 l de apa. Cand sunt fierte se adauga rosiile pasate. Se mai fierb 5-10 minute si se sareaza.
Fideaua se fierbe separat în apa cu sare. Se limpezeste sub jet de apa rece si se pune în supa. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste atat fierbinte, cat si rece.
duminică, 11 august 2013
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Aincercat cineva reteta aceasta de supa de rosii cu fidea?
RăspundețiȘtergere