miercuri, 20 noiembrie 2013

Cartofi cu ceapa

Cartofi cu ceapa - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Ingrediente (pentru 2 persoane): 4 cartofi mijlocii, 1 ceapa de apa, 6 linguri de telemea rasa, 1/2 ceasca de smantana, 3/4 cana lapte, 1 lingurita de mustar.

Preparare cartofi cu ceapa:

- Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se curata ceapa si se taie in ineluse. Se unge un vas de Jena cu unt si se asaza in straturi - cartofii cruzi, apoi ceapa, pana se termina. Fiecare strat se presara cu branza rasa.
- Se amesteca smantana cu laptele si mustarul si se toarna peste cartofi. Se baga la cuptor, vreme de 40 de minute. Deasupra, se presara branza rasa.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu