miercuri, 20 noiembrie 2013

Cartofi umpluti cu ciuperci si carne tocata

Reteta cartofi umpluti cu ciuperci si carne tocata

Cartofi umpluti cu ciuperci si carne tocata inveliti in bacon - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 cartofi mari, 400 g carne de porc (tocata), 6 felii subtiri de bacon, 250 g ciuperci, 2 cepe, 1 varf de cutit praf de Curry, 1 cub supa concentrata de pasare (Knorr), 30 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata ceapa si ciupercile si se taie marunt. Se-ncinge untul intr-o tigaie, se caleste ceapa, dupa care se adauga ciupercile si se calesc si ele, pana ce se evapora toata apa. Se rastoarna intr-un castron si se amesteca bine cu carnea tocata, praful de Curry, sare si piper. Cartofii curatati de coaja se spala si se zvanta intr-un stergar. Pe una din partile laterale, se taie o fasie, pentru ca leguma sa aiba stabilitate in tava, iar pe partea de deasupra se taie un capac, pe orizontala, si se scobesc usor. Se umplu cu compozitia de ciuperci si carne tocata, se pune la loc capacelul, se infasoara fiecare cartof cu o felie de bacon si se leaga cu un fir de ata pentru bucatarie. Se asaza unul langa altul intr-o cratita, se toarna peste ei cubul de supa concentrata diluat in 200 ml apa calda, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute. (Se incearca daca sunt fierti, intepandu-i cu un cutit.) Se servesc fierbinti.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu:

  1. Curs de BUCATAR si BUCATAR SEF!
    Agentia de formare profesionala Public Euroconsulting, organizeaza curs de BUCATAR si BUCATAR SEF. Acest curs este acreditat ANC; se elibereaza diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
    Pret: 600 RON BUCATAR si 900 RON BUCATAR SEF!
    Fiecare cursant primeste 1 CUPON - 200 RON REDUCERE, valabil 2 luni pentru un alt curs realizat prin compania noastra! Acest CUPON poate fi oferit altei pers! Cursurile se tin in ORADEA - central!
    Alte orase in care desfasuram acest curs: Cluj-Napoca, Satu-Mare, Arad, Bucuresti!
    Inscrierile se pot face si online, pe site-ul nostru! www.publiceuroconsulting.ro
    Informatii suplimentare: 0728.957.877 sau juridic@publiceuroconsulting.ro

    RăspundețiȘtergere