Toata lumea este familializata cu acest produs util, gustos si delicios. Nu va mai amintesc beneficiile incontestabile ale fasolei, acest lucru fiind cunoscut de toata lumea. Permiteti-mi doar sa spun ca aceasta sursa delicioasa de proteina si carbohidrati este un produs indispensabil pentru organismul in crestere, precum si persoanelor angajate in munca fizica. In plus fasolea este nelipsita in bucataria vegetariana cat si in timpul postului.
Va oferim o reteta de fasole fara carne, simpla, rapida si delicioasa, ideala in timpul postului de sarbatori.
Ingrediente:
- 500 g fasole fiarta la conserva sau uscata
- 3-5 catei de usturoi
- sucul de la o jumatate de lamaie
- sare, piper - dupa gust
- tarhon
- marar
- ulei pentru prajit
Preparare:
Faolea uscata se fierbe in apa sarata pana cand se inmoaie (daca nu folositi fasole la conserva), se strecoara foarte bine si se pune intr-o tigaie cu ulei preincalzit.
Fasolea se prajeste cateva minute pana cand capata o culoare de auriu deschis, apoi se adauga cateii de usturoi, curatati si zdrobiti cu partea plata a cutitului.
Fasolea si usturoiul se prajesc impreuna aproape 1 minut, apoi se adauga tarhonul si mararul si se stoarce lamaia. Se amesteca bine, se pune sare, piper dupa gust si se ia de pe foc.
Pofta buna!
luni, 12 decembrie 2016
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu