Reteta frigarui
Ingrediente:
500 g ceafa sau pulpa de porc(sau orice alta carne), 200 g carnati, 200 g costita, 10 ciuperci, 2 cepe mari, 3 rosii, 1 ardei, 1 dovlecel, 1 capatana usturoi, sare, piper, cimbru, condimente pentru fripturi
Mod de preparare:
Se taie carnea cubulete cu latura de aproximativ 3 cm. Se freaca cu condimente bine. Se taie si restul de ingrediente dupa preferinta; cubulete sau felii. Se pun pe bete cate o bucata din fiecare ingredient apoi se reia. De preferat se lasa peste noapte la rece. Daca nu aveti timp sa le lasati sa stea macar cateva ore nu e nici o problema. Se prajesc la gratar pe jar.
duminică, 4 iulie 2010
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu