duminică, 4 iulie 2010

Muschi de porc cu sos alb

Muschi de porc cu sos alb

Ingrediente:
500 g muschi de porc (sau piept de pui dezosat), 2 linguri unt, cca. 10 boabe piper, smantana dulce grasa cca. 200 ml.

Mod de preparare:
Muschiul se taie felii de jumatate de cm grosime, care se prajesc in untul topit pana devin aurii. Se scot pe o farfurie, se scurge untul din tigaie, apoi se pune muschiul inapoi si se sareaza. Se toarna smantana, boabele de piper si se lasa la foc mic pana se ingroasa.

Retete culinare din muschi de porc:  Muschi de porc cu legume coapte in miere
                                                      Muschi de porc umplut
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu