duminică, 4 iulie 2010

Friptura de vitel la tava

Friptura de vitel la tava

Ingrediente:
500 g carne macra de vitel, 5 linguri de vin alb sec, un cub de unt, 1 lingurita mustar, sare, piper, cimbru, condimente pentru friptura, 2 catei de usturoi

Mod de preparare:
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii. Se poate servi cu hrean ras sau legume fierte.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu