duminică, 4 iulie 2010

Pui milanez

Pui milanez

Ingrediente:
2 piepti de pui, 2 felii groase de mozarella, 1 rosie, 1 lingurita rasa de busuioc uscat, 2 linguri cu varf cu pesmet, ulei, sare, piper

Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un buzunar. Rosia se taie rondele de 0,5 cm. In fiecare buzunar se pune o felie de mozarella lunga cat buzunarul, felii de rosie, busuioc si piper. Se da drumul la cuptor la foc mediu 375°F = 190°C. Se unge pieptul de pui cu ulei si se tavaleste prin pesmet. Se pune in tava, eventual pe folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ 25-30 de minute pana se rumeneste. Se serveste cald alaturi de garnitura de legume sau piure de cartofi insotit de salata asortata.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu