luni, 1 august 2011

Cartofi cu soia

Se fierb cartofi, cu coaja sau fara, calzi se sfarâma cu furculita. Se adauga un galbenus, un albus batut spuma, unt sa devina spumos.
Separat se prepara soia granulata. Se înmoaie cam 20-30 minute în apa calduta cu vegeta. Se pregateste în tigaie cu ceapa topita, cu nucsoara, sare, frunza de patrunjel sau marar.


Într-un vas Jena rotund, cu margini înalte, uns se pun cartofii, cu ajutorul unei pungi de nailon cu coltul taiat. Deasupra se adauga soia preparata. Se da la cuptor. Se poate servi cu salata de rosii.
Analiza nutritionala este mai greu de facut aici, pentru ca nu am proportiile ingredientelor. Daca le primesc, o voi face cu placere. Pana atunci va doresc tuturor pofta buna si sanatate.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu