luni, 1 august 2011

Vinete îmbrăcate în aluat de clătite

Ingrediente (4 Porţii):
3 vinete mai mari
2 ouă
1 ceaşcă de lapte
1 ceaşcă de apă minerală
făină
sare
piper
ulei pentru prăjit




Mod de preparare:
1.Spălaţi vinetele şi le tăiaţi în rondele groase de un deget. Le presăraţi cu sare şi le lăsaţi să stea 30 de minute.
2.Între timp, bateţi ouăle cu sare şi piper după gust şi adăugaţi atâta făină cât să iasă un aluat ca cel de clătite. Scurgeţi vinetele de zeama amară şi le ştergeţi cu hârtie absorbantă sau cu un şervet curat.
3.Treceţi vinetele prin aluatul de clătite şi le prăjiţi în uleiul încins. Serviţi rondelele de vinete cu puţin suc de roşii deasupra.

Durată: aprox. 60 minute
Complexitate: simplu

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu