luni, 1 august 2011

Ciuperci la gratar

Ciuperci la gratar
Ingrediente (5 Porţii de ciuperci la gratar):
ciuperci proaspete 1 kg
pãtrunjel verde 1 legãturã
ulei 100 ml
unt 15g
sare si piper dupã gust








Mod de preparare:
Ciupercile se curãtã, se spalã în mai multe ape; se scot coditele, care se taie mãrunt. Pãtrunjelul verde se curãtã, se spalã si se taie mãrunt. Coditele ciupercilor se amestecã cu sare, piper si pãtrunjel verde. Cu aceastã compozitie se umplu pãlãriile ciupecilor. Fiecare ciupercã se unge cu ulei si se frige la grãtar încins si uns cu ulei. Se serveste cald, cu unt topit deasupra.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu