luni, 1 august 2011

Fasole verde sote

Fasole verde sote
Ingrediente (5 Porţii de fasole verde sote):

fasole verde proaspãtã/conservã 900 g/500 g
unt 50 g
mãrar 1 legãtura
sare dupã gust






Mod de preparare:
Fasolea verde proaspãtã se curãtã si se spalã (cea conservatã se scurge de lichid ºi se trece sub jet de apã rece). Mãrarul verde se spalã si se taie mãrunt. Fasolea verde proaspãtã se fierbe în apã cu sare. Când fasolea este fiartã se soteazã în 50 g unt si se adaugã 1 din mãrarul verde. Se serveste cald, cu restul de mãrar verde presãrat deasupra.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu