Ingrediente (10 Porţii): 1 ou, 60g făină, 200 ml lapte, 1 vârf de cuțit de sare, 600g file de merluciu, 1 ceapă, 100g unt sau margarină, 50g cașcaval, 1/2 legătură mărar.
Mod de preparare:
1.Băteți oul cu sarea şi făina, apoi diluaţi compoziția cu laptele fiert şi răcit. Lăsaţi aluatul să se odihnească 20 de minute. Coaceţi clătitele în tigaia încinsă, unsă cu un şervet îmbibat cu ulei.
2.Înăbuşiţi în unt topit fileurile şi ceapa mărunțite. Mixaţi în robotul de bucătărie peştele, ceapa, caşcavalul ras şi verdeața.
3.Cu pasta obținută ungeţi clătitele şi le rulaţi. Le introduceţi în cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru 10 minute.
Durată: aprox. 60 minute
Complexitate: avansat
luni, 1 august 2011
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu