luni, 1 august 2011

Cornete cu brânză şi somon afumat

Ingrediente (10 Porţii): 5–6 foi de lasagna (din comerț)
300 g brânză de vaci proaspătă
3 linguri smântână
1 lingură zeamă de lămâie
10 felii de somon afumat
sare, piper alb

Mod de preparare:
1.Fierbeţi foile de lasagna în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. După ce au fiert, scurgeţi ușor foile de lasagna şi le aşezaţi una lângă cealaltă pe o planşetă.
2.Amestecaţi brânza de vaci cu smântâna şi adaugaţi zeama de lămâie. Condimentaţi cu sare şi piper după gust. Ungeţi foile de lasagna cu pasta de brânză, tăiaţi foaia pe jumătate şi puneţi pe fiecare pătrat o felie de somon.
3.Rulaţi apoi foile de lasagna sub formă de cornet, le fixaţi cu scobitori şi le ornaţi cu cimbru proaspăt sau frunze de mentă. Serviţi cornetele alături de un pahar de vin alb sau de bere, în funcție de plăcere.

Durată: aprox. 60 minute
Complexitate: avansat

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu