marți, 2 august 2011

Conopidă cu carne la cuptor

Ingrediente pt. 4 porţii de conopidă cu carne la cuptor :
1 kg conopidă
400 g carne de porc fără grăsime
3 linguri ulei
200 ml suc de roșii
1 ceapă mică
20 g făină albă
sare




Mod de preparare:
1.Cureţaţi conopida, o desfaceţi bucheţele şi o fierbeţi în apă sărată. Tocaţi carnea.
2.În jumătate din ulei prăjiţi ceapa tocată mărunt, adăugaţi carnea tocată şi o înăbuşiţi.
3.Într-un vas termorezistent aşezaţi în straturi conopida şi carnea. Din uleiul rămas cu 20 g făină şi cu roşiile, preparaţi un sos slab subţiat cu supă de carne sau de oase şi turnaţi peste conopida stratificată.
4.Introduceţi în cuptorul fierbinte pentru 10 minute.

Durată: aprox. 60 minute
Complexitate: simplu


Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu