marți, 2 august 2011

Cotlet de porc milanez

Cotlet de porc milanez
Ingrediente (10 Porţii de cotlet de porc milanez):
1 kg cotlet de porc fără os
150 ml ulei
100 g făină
300 g caşcaval
3 ouă
100 g smântână
500 g paste făinoase
100 g unt
sare





Mod de preparare:
1.Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi le scurgeţi în strecurătoare şi le treceţi prin jet de apă rece. Le puneţi din nou în vas, cu felii de unt deasupra şi acoperiţi cu un capac.
2.Spălaţi carnea, o usucaţi cu un şervet curat şi o tăiaţi în felii groase de 1 cm. Băteţi feliile cu ciocanul pentru şniţele şi le săraţi.
3.Cerneţi făina pe o farfurie. Radeţi fin caşcavalul. Băteţi ouăle cu smântâna şi sare după gust şi încorporaţi caşcavalul.
4.Încingeţi uleiul într-o tigaie. Treceţi pe rând feliile de carne prin făină, apoi prin pasta cu ouă şi le prăjiţi pe ambele părţi.
5.Serviţi cotletele fierbinţi, cu garnitura de paste.

Durată: aprox. 30 minute
Complexitate: simplu
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu