Ingrediente (5 Porţii de mazare sote):
mazãre verde conservatã - 450 g
zahãr - 10 g
unt - 40 g
mãrar verde - 1 legãturã
sare dupã gust
Mod de preparare:
Mazãrea verde conservatã se scurge de lichid si se trece sub jet de apã rece. Mãrarul verde se curãtã, se spalã si se taie mãrunt. Mazãrea se înãbusã în 40 g unt topit cu 50 ml apã, zahãr si sare. Se adaugã 1 din cantitatea de mãrar verde. Se serveste cald, cu mãrar verde deasupra, ca garniturã la diferite preparate.
luni, 1 august 2011
Despre blog
Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .
you may also like
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu