luni, 1 august 2011

Roşii umplute cu peşte

Ingrediente (3 Porţii):
150 g peşte slab
3 roşii
2 linguri orez
1/2 ceapă
1 linguriţă ulei
2–3 fire pătrunjel
2 linguri iaurt
sare




Mode de preparare:
1.Curăţaţi peştele şi-l fierbeţi în apă cu sare. Separat, fierbeţi orezul cu 1 ceaşcă de apă. După ce a fiert peştele, îl scurgeţi şi îl treceţi prin maşina de tocat sau îl tăiaţi mărunt.
2.Daţi ceapa curăţată prin răzătoarea mică şi o presaţi ca să obţineţi 1 linguriţă de zeamă. Amestecaţi peştele cu orezul fiert, zeama de ceapă, verdeaţa tocată şi sare.
3.Tăiaţi roşiilor un căpăcel, le scoateţi miezul şi le umpleţi cu compoziţia de peşte. Treceţi miezul roşiilor prin sită. Aşezaţi roşiile într-un vas, puneţi şi miezul pasat, adăugaţi iaurtul şi uleiul şi daţi la cuptor.

Durată: aprox. 30 minute
Complexitate: simplu

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu