sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Conopida Pulav

 Conopida Pulav -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
3 cesti de orez basmati, 1 conopida, 3 cartofi, 1 lingurita de pasta de ghimbir si una se usturoi, 4 ardei picanti verzi tocati, 1/4 ceasca de ulei vegetal, 1 lingurita de praf de cucurmina, 3 cepe tocate, 3 tomate tocate, sare.

Serviti cu muraturi sau iaurt.

Pregatire:
frigeti incetisor orezul in uleiul vegetal, fierbeti apoi in oala sub presiune. Curatati conopida si fierbeti. Taiati cartofii in bucatele mici si prajiti in ulei. Incalziti uleiul intr-o tigaie si adaugati ceapa, pasta de ghimbir, de usturoi si rosiile tocate.

Frigeti cu praful de cucurmina, praful de ardei iute si garam masala si ardeii verzi si amestecati totul cu orezul fiert. Adaugati cartofii prajiti. Garnisiti cu foile de coriandru si serviti cald.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu