sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Labia (fasole cu ochi si sos)

 Labia (fasole cu ochi si sos) -- reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit, impresii in urma prepararii.
2 cesti de fasole cu ochi, 1 1/2 lingurite de coriandru macinat, 3/4 lingurita de cumin macinat, 1/2 lingurita praf de cucurmina, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mica tocata, 1 lingurita de ghimbir tocat, 1/2 lingurita de seminte de cumin, 1 rosie medie tocata, sare cat trebuie.

Intr-o oala muiati fasolea in apa o noapte intreaga avand grija ca fasolea sa fie scufundata tot timpul. In ziua urmatoare strecurati fasolea, reasezati-o in apa si fierbeti. Adaugati sarea, coriandrul, cuminul si cucurmina. Fierbeti pana cand fasolea este moale, cam 30/45 de minute. Incalziti uleiul intr-o tigaie adanca. Adaugati ceapa, usturoiul si ghimbirul si cuminul. Frigeti cam 10 minute si adaugati risia. Coaceti inca 5 minute si adaugati fasolea si apa de fierbere. Continuati sa fierbeti, cu oala descoperita, pana cand fasolea este moale insa nu complect zdrobita.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu