marți, 14 februarie 2012

Creier la graten cu ciperci

Ingrediente: Creier la graten cu ciperci

300 g creier
 1/2 kg rosii
 1/4 kg ciuperci
 50 g parmezan
 1 ceapa mijlocie
  patrunjel, piper.

Modul de preparare:  Creier la graten cu ciperci

Creierul se opareste 10 minute in 1/2 l apa clocotita cu putina sare si o lingura otet. Se strecoara si cand este rece se taie felii. Ciupercile se inabuse cu o ceapa mijlocie, tocata marunt in 4 linguri de ulei, putina sare si un  varf de cutit piper, circa 20 minute, la foc mic, acoperite. Se aseaza intr-un graten cu care se servesc la masa, un rand de felii subtiri de creier, un rand de ciuperci si un rand de rosii felii. Se presara cu parmezan si cateva bucati de unt. Se dau la cuptor 15 minute si se servesc fierbinti.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu