sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Orez cu iaurt

6 cesti de orez fiert, 1 ceasca cu seminte de mustar, 3 cesti de iaurt simplu, 1/4 ceasca de smantana acida, 10 foi de curry, 2 ardeiasi taiati fin, 2 lingurite de foi de coriandru taiate fin, 1 lingurita de ghimbir taiat fin, 1 ardeias rosu uscat, o piscatura de assafetida, sare, 1 lingura de ulei.

Serviti cu muraturi.

Intr-o tigaie mare asezati orezul fiert si adaugati smantana acida si iaurtul si amestecati bine. Intr-o alta tigaie mare dispuneti orezul fiert si adaugati smantana acida si iaurtul si amestecati bine. Intr-o alta tigaie incalziti uleiul si puneti asafetida, foi de curry, ardeiasi verzi, ghimbirul, ardeiul rosu, semintele de mustar si celelalte ingrediente. Cand semintele de mustar incep sa pocneasca stingeti focul si transferati continutul tigaii in iaurtul amestecat cu orez. Amestecati bine, daca este necesar adaugati un pic de apa.

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu: