vineri, 11 mai 2012

Ardei umpluti cu fasole verde

Azi va prezentam o reteta simpla de ardei umpluti cu fasole verde, care se prepara in mai putin de o ora
Reteta de ardei umpluti cu fasole verde
Ardei umpluti cu fasole verde

Ingrediente pentru 4 portii de ardei umpluti cu fasole verde:
4 ardei rosii mari, 2 ardei verzi sau galbeni, 500 g păstăi de fasole din conservă, 2 cepe,6 cătei de usturoi, 6 rosii mari, 3 linguri ulei,cimbru uscat, piper, sare.

Mod de preparare: Opariti rosiile și le decojiti. Curatati si spălati ceapa, ardeii si usturoiul. Taiati marunt ceapa, usturoiul, rosiile si cei doi ardei verzi.
Căliti ceapa în 2 linguri de ulei incins, iar dupa ce a devenit lucioasa, adaugati pe rand ardeii si rosiile. După ce a scăzut sosul, puneti fasolea scursa, spalata si tăiata marunt, cimbru, piper si sare după gust. La sfarsit, condimentati cu usturoiul.
Umpleti ardeii rosii cu compozitia de fasole si îi asezati într-un vas uns cu uleiul ramas. Ii introduceti în cuptorul cald, pentru 25–30 de minute.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu