duminică, 9 decembrie 2012

Chiftelute de ciuperci

Chiftelute de ciuperci - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
500 g ciuperci proaspete, 150 g faina, 2 - 3 cepe, 100 g ulei, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins. Se amesteca dupa ce sau calit cu verdeata tocata, sare, piper si se formeaza chiftele. Se dau prin faina si se prajesc. Se pot servii cu cartofi pai sau pilaf de post.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu