duminică, 9 decembrie 2012

Corn cu nuca

Corn cu nuca - reteta prajitura, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente pentru corn cu nuca:
500 g aluat de cozonac, 150 g zahar, 200 g nuci, 1/2 pahar apa, coaja de lamaie, vanilie

Mod de preparare:
Pentru umplutura, se fierbe zaharul cu apa, se adauga nuca macinata, coaja de lamaie rasa sau scortisoara pisata si vanilia.
Din coca de cozonac se intinde o foaie de grosimea unui deget pe care se intinde umplutura. Se rasuceste dindu-i forma de corn. Inainte de a se baga in cuptor se unge cornul cu ou batut si se poate orna cu bucati de nuca. Se coace la foc potrivit cca 40 min.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu