duminică, 9 decembrie 2012

Tort de ciocolata cu portocale

Tort de ciocolata cu portocale - reteta tort, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente:
125 g unt, 4 oua, 125 g zahar pudra, 1 lingura faina, 100 g cacao, coaja rasa de lamaie, ciocolata rasa, dulceata de portocale.

Mod de preparare:
Se freaca untul spuma , se adaug pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si cacaoa amestecata cu o lingura de apa. Apoi se adauga coaja rasa de lamiie si cele 4 albusuri batute spuma . Se coace intr-o tava unsa bine eu unt.Cind s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale. Pe deasupra se rade o bucatica de ciocolata, presarind toata suprafata tortului.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu